Meer over Marco…

Ik werk met mensen die grote resultaten willen bereiken zoals het verliezen van gewicht, het aangaan van een nieuwe relatie of het starten van een eigen bedrijf/carrière en moeite hebben om dit snel genoeg te realiseren.

Ik help deze mensen met een stappenplan en zorg ervoor dat ze super gefocust blijven zodat ze sneller dan ooit tevoren de resultaten kunnen bereiken die ze willen.

Het grootste gedeelte van mijn leven woon ik in Rotterdam, aan de mooiste singel die Rotterdam rijk is.

Naast het coachen en trainen van mensen om de kwaliteit van hun leven te verhogen, zijn mijn passies o.a. NLP, persoonlijke ontwikkeling, mijn onderneming, sporten en uitgaan.

Persoonlijke groei

Al van jongs af aan zat ik regelmatig te denken hoe ik zou willen dat mijn leven er uit zou gaan zien. Alleen daar had ik nog niet echt bepaald een idee van.

Dus ben ik maar naar school gegaan, heb gestudeerd en ben gaan werken als werknemer.

Uiteindelijk gaan samenwonen en plannen om te gaan trouwen. Maar toen werd, nog voor de huwelijksplannen werden uitgevoerd, de relatie verbroken. Ik besloot toen iets voor mezelf te beginnen, maar ja… wat moest ik dan.

Op dat moment is eigenlijk mijn reis door het land van persoonlijke groei begonnen. Ik wilde meer verantwoordelijkheid over mijn eigen leven nemen, ik wilde meer (zo niet alles) uit het leven halen, het heft in eigen hand nemen.

Ik heb toen veel boeken gelezen, workshops en trainingen gevolgd om mij verder te ontwikkelen. Meestal werd er verteld wat je moest doen maar niet hoe.

Gecertificeerd NLP coach

Totdat ik in aanraking kwam met NLP (Neuro Linguistisch Programmeren). NLP bestaat uit methodes, strategieen en technieken die je precies vertellen hoe je het moet doen. Hoe je je beter kunt voelen, hoe je grip krijgt op emoties en gedachten, hoe je op een ontspannen manier met veel plezier je doelen kunt bereiken, hoe je beter kunt communiceren, hoe je beter om kunt gaan met andere mensen en nog veel meer.

En voor een pragmatisch iemand als ik bleek NLP de ideale methode.

Ik ben mijn NLP certificaten, van de Society of NLP van dr. Richard Bandler (de bedenker van NLP), gaan halen in Nederland en Amerika. Heb daarna als 1 van de eerste in Nederland mijn NLP coaching certificaat behaald.

Eigen onderneming

In 2008 ben ik mijn eigen onderneming gestart om andere mensen NLP te laten ontdekken. In de afgelopen jaren heb ik vele mensen van hun (psychische) problemen afgeholpen. Hiermee bedoel ik problemen rond emoties (angst, woede, onzekerheid, verdriet), last hebben van trauma uit het verleden, druk maken over de toekomst en rond gedachten als piekeren.

Omdat NLP zo goed werkt, werk ik op basis van resultaat. Als jij bepaalt dat het niet werkt krijg je geen rekening. Gelukkig vragen de meeste mensen om een rekening :-)
Logo Society of NLP
Vanwege de goede resultaten die je met NLP bereikt, zie ik het als mijn plicht andere mensen hiermee te helpen. Via mijn websites, coaching en training probeer ik daarom zoveel mogelijk mensen te bereiken. En dat worden er gelukkig steeds meer.

Met mijn onderneming wil ik mensen helpen en ondersteunen om meer geluk en succes te hebben in het leven.

Zijn we al vrienden?

Voeg me toe op Twitter: http://www.twitter.com/MarcoHonkoop
en op Facebook: http://www.facebook.com/MarcoHonkoop

Privacybeleid | Disclaimer | Contact